ပါ၀င္ေသာ ပစၥည္းမ်ား
- ဂ်ပန္ ၾကက္တို႕ဟူး
- ဗူး ညြန္႕၊ ဖရံုညြန္႕
- ၾကက္သြန္ျဖဴ ၈မႊာ
- သံလြင္ဆီ
- ခရုဆီ
- ၾကက္သားမႈန္႕
- ဆား
- ငံျပာရည္
ဂ်ပန္ ၾကက္တို႕ဟူူးကို ကိုယ္စားခ်င္တဲ့ အေနေတာ္ အရြယ္ေလးမ်ားလွီးပါ။ သံလြင္ဆီကို ဆီသက္ပါ။ တို႕ဟူးကို ဆီထဲတြင္ အေပၚယံအေၾကာတင္းလာသည္အထိ ေၾကာ္ပါ။ တို႕ဟူးရဲ႕ ႏွစ္ဘက္စလံုး ကို တင္းေအာင္ လွန္ေပးပါ။ ျပီးရင္ တို႕ဟူးကို ဒယ္အိုးထဲမွ ခဏထုတ္ထားလိုက္ပါ။ ျပီးေနာက္ ၾကက္သြန္ျဖဴ ၈ မႊာခန္႕ကို ဓားျပားျဖင့္ ရိုက္ျပီး သံလြင္ဆီျဖင့္ ဆီသက္ပါ။ ဗူးညြန္႕၊ ဖရံုညြန္႕မ်ားကို ထည့္လိုက္ပါ။ ခရုဆီ ဟင္းခတ္ဇြန္း ၂ဇြန္းခန္႕ထည့္ပါ။ ၾကက္သားမႈန္႕ လက္ဖက္ရည္ဇြန္းတဇြန္းထည့္ပါ။ ငံျပာရည္ လက္ဖက္ရည္ဇြန္းသံုးဇြန္းစာထည့္ပါ။ ဆားအနည္းငယ္ထည့္ျပီး ေရကို ေရေႏြးၾကမ္း ပန္းကန္လံုး ႏွစ္လံုးစာထည့္ပါ။ တို႕ဟူးမ်ားကို ျပန္ထည့္ျပီး ေျဖးေျဖးခ်င္းေမႊေပးပါ။ တို႕ဟူးက ႏူးညံ့လို႕ ေမႊတာၾကမ္းလွ်င္ ေၾကသြားႏိုင္ပါတယ္။ ျပီးရင္ အဖံုးဖံုးျပီး ၃ မိနစ္ခန္႕တည္ထားလိုက္ပါ။ အရြက္အေနေတာ္ျဖစ္ျပီဆိုရင္ေတာ့စားလို႕ရပါျပီ။
No comments:
Post a Comment
Note: Only a member of this blog may post a comment.